Inför distriktsfinalen i Schackfyran

På lördag den 2 mars kommer distriktsfinalen i schackfyran att gå av stapel i matsalen på Anders Ljungstedts gymnasium på Anders
Ljungstedts gata 1 i Linköping.

Vi hälsar alla deltagare varmt välkomna till denna schackfest!

Först ett förmiddagspass 08.30 – 11.45, sedan ett eftermiddagspass 12.30-15.45. En del klasser är anmälda till förmiddag, en del till eftermiddag och en del klasser är uppdelade på för- eller eftermiddag. Varje barn spelar dock antingen för- eller eftermiddag.

Alla deltagare kommer att få spela 4 partier.

Alla deltagare får en guldmedalj.

Alla lag måste vara anmälda innan tävlingen och få bekräftelse på att de kan spela för respektive eftermiddag. Förmiddagspasset är överfullt, har ni som anmält er möjlighet att istället spela eftermiddag är vi tacksamma. I så fall, anmäl gärna hur många som kommer förmiddag respektive eftermiddag till Peter Halvarsson

Lagledare anmäler sitt lag INNAN 08.30 (förmiddagspasset) respektive 12.30 (eftermiddagspasset) i spellokalen. Det är mycket folk, vi rekommenderar att komma i god tid.

Parkering finns på och vid Anders Ljungstedts gymnasium, det är dock betalparkeringar.
Jackor och kläder ansvaras för av deltagarna själva, det finns dock gott om plats i korridoren utanför matsalen.
Fotografering i matsalen är förbjuden pga att det finns elever med skyddad identitet.

Det finns enklare kiosk i spellokalen med dricka, godis, kaffe, te m.m. Vi tar swish!

När vi börjar spela kommer vi att på denna hemsida: http://osf.schack.se visa lottningen där varje barn finns listad med bordsnummer och färg. Den lottningen visas även med projektor på en stor vägg i spellokalen. Varje barn sätter sig sedan på sin plats och väntar på rondstart. När partiet är slut eller ronden är slut så sitter man kvar och väntar på att en ledare kommer förbi och dömer av partiet.

För mer information, se inbjudan