Distriktsfinal schackfyran

På lördag den 7 mars är det distriktsfinal i schackfyran. All information finns i inbjudan.

Det finns endast betalparkering runt Anders Ljungstedts Gymnasium, men gott om platser. Man kan ta buss eller promenera från resecentrum. Går man tar det 15 minuter.

När ni kommer fram sker avprickning klassvis genom att klassledaren prickar av vilka som är närvarande på listor vid anmälan. Är man som klassledare där på förmiddagen prickar man endast av de barn som är där för att spela förmiddag. Finns det barn i samma klass som spelar eftermiddag ska dom INTE prickas av på förmiddagen.

Samma sak gäller för eftermiddagen. Pricka endast av de barn som är där eftermiddagen.

Har man inte löst betalningfrågan med faktura eller betalt in på Östergötlands Schackförbunds postgiro, så kan enstaka betalningar skötas på plats.

Vi har en kiosk med kaffe, the, läsk, godis. Vi tar kontanter eller swish!

Resultat och lottning (vem som möter vem varje parti) kommer att publiceras här tillsammans med aktuell ställning inför varje rond.

Motsvarande kommer även att visas på projektor i spellokalen så alla barn kan hitta sin plats själva. Vi kommer även att erbjuda utskrivna klassvisa placeringslistor för de ledare som behöver.

Observera att fotografering ej är tillåten. Det finns barn med skyddad identitet som ej får röjas genom att komma med på bilder som publiceras på sociala medier. Var vänlig respektera detta.

Alla deltagare får guldmedalj!

Regler och mer information kring schackfyran finns här

Ett antal lag går vidare från distriktsfinalen till riksfinalen. För första gången blir det i år två riksfinaler. Den första spelas i Helsingborg Arena lördag 30/5 och den andra spelas i Fyrishov Uppsala söndag 31/5. Kvalificerade lag avgör själva var de vill delta. 

Varmt välkomna!